هر رابطهای دوسویه است و رابطه ، نیز از این امر مستثنی نیست؛ بنابراین تنها به لذت ، یا به ارگاسم رسیدن خود فکر نکنید.
عدم تحقیر طرف مقابل
- ترس؛ یکی از دلایلی که ،ن یا مردان تمایلات ، خود را پنهان میکنند، ترس از بیماری، بارداری یا موارد مشابه است. با علم بر اینکه امروزه ابزار و لوازم ، فراو، در دسترس است، شما باید بد،د که از این موارد تا حد زیادی میتو،د پیشگیری کنید.
- عدم تمایل؛ عدم علاقه به انجام کارهایی مانند رابطه ، ده،، ، مقعدی یا آمیزشهای خشن، نمونهای از دلایلی است که رفتهرفته بر روابط ، و ابراز خواستههای ، زوجین تأثیر میگذارد.
- مشکل ارگاسم یا انزال زودرس در آقایان؛ این حالت باعث دلسردی زوجین میشود. چراکه خانم قبل از رسیدن به ارگاسم کامل با افت فعالیت ، همسر خود مواجه میشود و این عامل باعث پایین آمدن اعتمادبهنفس آقایان نیز میشود. برای رفع این مشکل توصیه میکنیم تحتنظر یک متخصص اورولوژی باشید.
- درد یا ناراحتی در حین رابطه ،؛ این احساس نوعی ترس از آسیب زدن یا آسیب دیدن را در زوجین ایجاد میکند که رفتهرفته موجب عدم ابراز نیازهای ، خواهد شد.
- پریش، احساسی یا عدم رضایت از زندگی مش،؛ بهخصوص در بعد عاطفی باعث میشود تا فرد نتواند بهراحتی نیاز ، خود را بیان یا رفع کند.
- ترس از رد شدن؛ این مورد از عوامل اصلی بیان ن، تمایلات ، در آقایان است. ترس از اینکه خواسته فرد برای شریک ،اش ناامیدکننده باشد یا در آن زمان با خواسته او مخالفت شود، عاملی بازدارنده برای بیان این تمایلات خواهد بود.
داشتن حس رضایت از رابطه ، ثمرات فراو، را برای زوجین به همراه خواهد داشت. اگر مرد یا زنی از رابطه ، خود و شریک ،اش رضایت کافی و معقولی داشته باشد، بدون شک از زندگی عاطفیاش هم لذت خواهد برد. علاوهبراینها سلامت جسمی و روحی فرد هم تا حد زیادی تأمین خواهد شد. با مطالعه این مقاله شما آموختید که چگونه تمایلات و نیازهای ،تان را بازگو کنید و بر دلایل پنهان ، این خواستهها واقف شدید.
در مورد این موضوع سؤال بپرسید. بگویید: «چگونه رابطه ، را با هم شروع کنیم؟» روش ملایمی را شناسایی کنید که دو طرف از برقراری آن احساس رضایت میکنید. این سبک رفتهرفته راه را برای پیشرفتهای بیشتری را برایتان باز خواهد کرد.
طراحی نقشه ،
زم، که مشغول صحبت درباره خواسته، نیاز و تمایلات خود هستید به لحن و نوع مکالمهتان توجه داشته باشید. صمیمی، آرام، کوتاه و کمی طناز گفتوگو کنید و از تحکم، غرور، عصب،ت، توهین و خشم بپر،ید. اگر از مهارتهای گفت و مان بهاندازه کافی بهرهمند نیستید، توصیه میکنیم با یک دکتر مشاور صحبت کنید.
طی جلساتی دونفره ، برای خود یک نقشه ، طراحی کنید. برای این کار باید چند سؤال را بین دو طرف ردوبدل کرد. برای مثال احساس شریک ،تان در حین رابطه چگونه است؟ چه فانتزیهای موردعلاقه اوست؟ مایل است در چه محیطی با شما یکی شود؟ چه ساعتی از شبانهروز را من، میداند؟ با درنظرگرفتن اشتراکات بین طرفین، این نقشه کامل خواهد شد. حتی میتو،د دررابطهبا نوع پوشش یکدیگر برای برقراری رابطه نیز گفتوگو کنید.
مطرح، در موقعیت من،
اگر شما از بیان فانتزیهای ، خود واهمه دارید، بهتر است همان ابتدا همسرتان را در جریان بگذارید. برای مثال بگویید: «عزیزم یکی از علایق و خواستههای ، من نوعی فانتزی است؛ اما نگرانم که این موضوع موردعلاقه تو نباشد. من باید احساس امنیت کنم تا راحت در مورد این موضوع صحبت کنم».
هرگز نگویید: «او باید متوجه خواسته و نیازهای من باشد». همسر شما علم غیب ندارد. او انسان است بنابراین برای برقراری رابطه رضایتبخش بهتر است که خواستههایتان را بیان کنید و دست از این باور غلط بردارید.
خودخواه نباشید
بیان خاطرات
بعضی از خانمها بر این باورند که مردها همیشه به دنبال رابطه ، و رفع نیاز خود هستند. این باور دررابطهبا همه مردان صادق نیست. برخلاف تصور بسیاری؛ تعداد زیادی از مردان تحتتأثیر مشکلات خانوادگی، شغلی، مسائل اقتصادی یا سایر موارد از برقراری رابطه ، فرار میکنند.
عدمرضایت از ظاهر
منابع:
باور غلط
فرقی نمیکند که شما به دنبال افزایش رضایت از روابط ، خود هستید یا میخواهید زندگی ،تان را بازیابی کنید. در هر صورت کمک گرفتن از یک متخصص سلامت و روان همیشه راهحلی عاقلانه و درستی خواهد بود.