اجازه دهید که همان ابتدای کار، پاسخ این سوال مهم را به شما بگویم؛ هیچ میزان دقیق و مشخصی وجود ندارد که بتوان آن را به ،وان تعداد دفعات نرمال ، بین زوجین معرفی کرد!
میزان میانگین نرمال و طبیعی رابطه ، در هفته یا روز بر اساس عوامل مختلفی تعیین میشود که مهمترین آنها تمایل ، طرفین است. همچنین داشتن یک رابطه ، سالم و با کیفیت، باعث بهبود زندگی مش، خواهد شد. حتی یکی از دلایل بحث و درگیری، خیانت و حتی طلاق در زندگی مش،، نداشتن رابطه ، کافی و رضایت بخش است. برای همین قبل از اینکه این موضوع مشکلساز شود، باید به فکر تشخیص تعداد دفعات نرمال ، باشید.
در یک تحقیق دیگر، جامعهای آزمایشی با 20 هزار زوج در نظر گرفته شد. این بار نتیجه به دست آمده نشان میداد که تعداد رابطه ، اغلب این زوجین کمتر از هفتهای یک بار است. صرفا ۲۶درصد از این زوجین تنها هفتهای یک بار رابطه داشتند. در تحقیقی دیگر مشخص شد که زوجهای میانسال به طور میانگین ۲ تا ۳ بار در ماه ، دارند. اما این آمار برای زوجهای جوان هفتهای یکبار است.
در مطلب تقویت ، آقایان، 11 روش موثر و بدون ضرر برای آقایان را معرفی کردهایم. مطالعه این مطلب میتواند آگاهی لازم در این رابطه را به شما بدهد.
عوامل کاهش دهنده تعداد رابطه ،
عارضه بعدی که نداشتن رابطه ، به همراه دارد، مربوط به سلامت افراد است. تحقیقات نشان داده که داشتن یک رابطه ، منظم باعث بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش سطح استرس، کاهش فشار خون و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی میشود. مرد، که انزال مکرر دارند، کمتر در معرض خطر سرطان پروستات هستند. این فعالیت ، منظم برای بانوان، باعث تقویت عضلات کف لگن خواهد شد.
رابطه ، یا همان ،، یکی از اصلیترین دلایل ازدواج و تداوم زندگی مش، است؛ نیازی که به طور غریزی در وجود انسان و حتی دیگر موجودات وجود دارد. اما تعداد دفعات نرمال رابطه ، بهمانند دیگر نیازهای انسان، متفاوت است. مثلا شاید تعداد دفعات ، در اوایل دوران ازدواج یا جو،، بیشتر از حد نرمال باشد.
میل به داشتن رابطه ، همیشه یه یک اندازه نیست و به مرور تغییر میکند. دلیل این امر را میتوان به خاطر یک سری تغییرات بدنی و عوامل محیطی دانست. میل به داشتن ، در یک زوج جوان، با زوجی که ۱۰ سال از زندگی مش، آنها می گذرد، قابل مقایسه نیست. موارد زیر جزو اصلیترین عوامل در کاهش تعداد روابط ، هستند:
- بروز مشکلات روحی و رو، مانند اضطراب و افسردگی
- افزایش مشکلات زندگی مش،
- تحمل استرس و دغدغه شغلی و مالی
- بالا رفتن سن
- ابتلا به ناراحتیهای جسمی
- افزایش تعهدات خانوادگی
- غلبه مزاج بلغم و سودا
- از دست رفتن طراوت و انرژی دوران جو، و غیره.