برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن، نیاز به مصرف مواد غذایی است که حاوی آهن هستند. برای رفع فقر آهن که منجر به کمخونی میشود، از مکملهایی در قالب شربت، قرص یا آمپول هم استفاده میشود. پزشکان برای تجویز دوز من، مکملهای آهن از آزمایشهای خون، جهت ارزیابی وضعیت بهره میبرند.
درمان کم خونی ناشی از کمبود ویتامین
کم خونی همولیتیک (Hemolytic) نوعی بیماری خونی است که در آن، گلبولهای قرمز سریعتر از پیداشدن جایگزینی برای آنها از بین میروند. این حالت خفیف یا جدی و در سطوح مختلفی رخ میدهد.
یکی از دلایل بروز مشکلات و عوارض پس از زایمان، کمبود آهن است. زن، که دچار فقر آهن هستند، به احتمال زیاد نوزاد، با وزن غیراستاندارد به دنیا میآورند و حتی ممکن است که دچار سقط جنین هم بشوند. برای رفع این مشکل نیاز به مصرف مکملهای ویتامین و آهن تجویزی از سوی پزشک وجود دارد.
درمان کم خونی بعد از زایمان
زم، که تعداد گلبولهای قرمز بدن کمتر از سطح طبیعی میشود یا هموگلوبین موجود در آنها پایین میآید، کمخونی رخ میدهد. این مشکل در اثر دلایل گوناگون رخ میدهد. برای همین هم هست که درمان کم خونی وابسته به نوع مشکلی است که هر فرد دارد. با مراجعه به متخصص قلب و عروق میتو،د، این وضعیت را پیگیری کنید. در این مقاله هم سعی کردهایم که شما را با روشهای درم، انواع کمخونی آشنا کنیم.
درمان انواع کم خونی چیست؟
بسیاری از میوهها در قالبهای مختلف مانند میوه خشک میتوانند گزینه بسیار من،ی برای رفع کمخونی در افراد مختلف و به ویژه کودکان باشند.
درمان کم خونی با ژل رویال
یکی از بهترین روشها برای دریافت ،ت ملاقات با پزشکان خبره، استفاده از سیستم ،ت دهی اینترنتی سایت دکتردکتر است. از این روش استفاده کنید و بیدغدغه برای دیدن پزشک آماده شوید.
اشتراک گذاری
منبع: https://drdr.ir/mag/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D9%85-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C/
درمان کم خونی وابسته به نوع، شدت و دلیل بروز آن است. از روشهای سادهای مانند تغییر رژیم غذایی و مصرف مکملها تا مصرف دارو و جراحی در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرند.
منابع:
مدتزمان درمان کم خونی وابسته به ریشه و علت آن است. گاهی به طور موقتی و در پی ابتلا به بیماریهایی التهابی، چنین مشکلی برای بدن رخ میدهد. گاهی هم پای مشکلات جدیتر یا فقر برخی از مواد از جمله آهن به میان است. بنا به دلیل و علت است که مدتزمان درمان و شکل آن از سوی پزشکان مشخص میشود.
از روشهای مرسوم برای درمان کمخونی باید به موارد زیر اشاره کنیم:
- درمان کم خونی با قرص
- درمان کم خونی با دارو
- روشهای جراحی
- تغییر رژیم غذایی
- تزریق خون
- پیوند مغز استخوان
معمولا برای رفع کمخونی در افراد مسن هم از انواع مکملهای ویتامین B و آهن استفاده میشود. ایجاد تغییرات در سبک زندگی و رژیم غذایی هم برای این دسته از افراد جواب میدهد.
درمان کم خونی در جو،
بعد از عملهای جراحی، امکان خونریزی افراد وجود دارد. در چنین موقعیتهایی، سعی میشود با تزریق خون به بدن بیمار از وضعیت نامن،ی که دچار شده، دور شود و زندگیاش نجات داده شود.
درمان خانگی کم خونی چگونه است؟
جگر ،، ، و مرغ از منابع غنی آهن هستند و برای درمان کمخونی ناشی از فقر آهن، گزینههای من،ی به نظر میرسند.
درمان کم خونی با میوه
برای درمان کمخونیهای ارثی مانند تا،می، نیاز به مراجعه به پزشک و استفاده از راهکارهای تخصصی است.
درمان کم خونی شدید چگونه است؟
هموگلوبین هم پروتئینی سرشار از آهن است که در گلبولهای قرمز وجود دارد و ا،یژن را به نقاط مختلف بدن میرساند. با درمان بعضی از بیماریها و وضعیتهای جدی هم کمخونی که از عوارض آنها بوده، درمان میشود.
دلایل بروز کمخونی در جو، بسیار متنوع است. بنا به اینکه هر فرد، چرا و در اثر چه عاملی کمخون شده، روشهای درم، متنوعی موجود هستند.
درمان کم خونی بعد از عمل جراحی چگونه است؟
مصرف مکملهای آهن و در بعضی از موارد، تزریق خون به مادران بعد از زایمان میتواند راهکاری برای درمان کمخونی در آنها باشد. دوز من، برای مصرف هم از سوی پزشک تعیین میشود.
درمان کم خونی قبل از بارداری
هدف از درمان کمخونی، افزایش مقدار ا،یژنی است که خون حمل میکند. این روند با افزایش تعداد گلبولهای قرمز یا سطح هموگلوبین خون مقدور میشود.
محتوای این مقاله صرفا برای افزایش اطلاعات عمومی شماست و به منزله تجویز پزشکی نیست.