وی با بیان اینکه افزایش ۲۹ درصد بودجه و، بهداشت در سال آینده بخش قابل توجهی از هزینههای جاری و، بهداشت را جبران میکند، گفت: بحث پزشک خانواده و نظام ارجاع در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده که امیدواریم در سال آینده این دو طرح اجرا شوند.
میرمحمدی با بیان اینکه بودجه سازمانهای بیمهگر من، در نظر گرفته شده، بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، حدود ۶ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه شدند و با بودجه درنظر گرفته شده در سال آینده، نسبت به تداوم این پوشش بیمهای امیدواریم.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دوم آنکه بر اساس قانون، ۱۰ درصد بودجه هدفمندی یارانهها باید در اختیار حوزه سلامت قرار گیرد و بخشی از این بودجه، جهت تامین هزینههای درمان و داروهای بیماران صعبالعلاج و خاص است و آنچه در لایحه شاهد آن بودیم، این بود که ،وان آن تغییر کرده است و ظاهراً این ۱۰ درصد برای یارانه دارو در نظر گرفته شده است.
وی درباره بودجه لازم برای ادامه اجرای طرح دارویار افزود: دو نگر، نسبت به بودجه حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۲ وجود دارد؛ اول آن که بودجهای که به ،وان یارانه دارو در نظر گرفته شده، به طور قابل توجهی کم و معادل ۶۹ هزار میلیارد تومان است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ تصریح کرد: با صحبتی که با ریاست سازمان برنامه و بودجه انجام دادهایم، وعده جبران هزینههای صندوق درمان بیماران خاص و صعبالعلاج و ۱۰ درصد هدفمندی یارانهها را دادهاند که امیدواریم در مسیر تدوین و تصویب بودجه در کمیسیون تلفیق، این نگر،ها نیز برطرف شود.
حداقل بودجه مورد نیاز برای یارانه دارو، ۹۰ هزار میلیارد تومان است و اگر بخواهیم بودجه من،ی برای این امر در نظر بگیریم نیاز به ۱۱۰ هزار میلیارد تومان یارانه برای دارو وجود دارد.
حیدر ،تی:سید جلیل میرمحمدیعضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه ۲۷۳ هزار میلیارد توم، و، بهداشت در لایحه ۱۴۰۲ اظهار کرد: بودجه حوزه سلامت نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد رشد داشته است.